|
|
|
כותר |
|
האם מותר לטחון פירות נגועים לשייקים? |
מחבר |
|
דביר, הרב יצחק |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 426-429 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
המאמר מברר האם ניתן להקל ולהשתמש בפירות נגועים על ידי שיטחנו אותם באופן שלא ישארו חרקים שלמים. המחבר טוען שלפי רוב, הטחינה הרגילה אינה פוגמת בכל החרקים ובסופו של דבר נשארים חרקים שלמים בתוך הפירות הטחונים.
לסיום מצורפת טבלת הבדיקות שנערכו על שייקים שנטחנו במכשיר נינג'ה ביתי. |
מילות מפתח |
|
כשרות, תולעים, חרקים, פירות יבשים, שייק, שייקים, פטל, תות שדה, פירות יער |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol003/kosharot_kahalacha00352.pdf |
מס' מערכת |
|
0010549 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|