|
|
|
כותר |
|
הקפדה על חומרות בענייני אכילה בעת אירוח |
מחבר |
|
דביר, הרב יצחק |
בתוך |
|
כושרות כהלכה ג' (תשפ"א) 353-372 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
הלכה |
תיאור |
|
המאמר דן באירוח אצל שומר כשרות שמנהגיו שונים
ממנהגי האורח - כיצד עליו לנהוג. |
מילות מפתח |
|
כשרות, מנהגים, אירוח, איסור דאורייתא, איסור דרבנן, מחלוקת, איבה, בליעה בכלים, תערובות, בשר חלק, בשר חלוט, פת גוים, בישולי גוים, חלב נוכרי, ירקות עלים, טבילת עלים, קניות בפסח, מצה שמורה, היתר מכירה |
טקסט מלא |
|
/journals/k/kosharot_kahalacha/vol003/kosharot_kahalacha00345.pdf |
מס' מערכת |
|
0010542 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|