רמבי"ש : רשימת מאמרים שלבני הישיבות

תצוגת רשומה


רמבי"ש : עיון > מקור > בנתיב החלב > בנתיב החלב ד' (אייר תשע"ג) רשומה 2 מתוך 19
<< הקודם חזרה לדף התוצאות הבא >>

כותר אכילת בשר לאחר גבינה
מחבר שלזינגר, הרב אברהם
בתוך בנתיב החלב ד' (אייר תשע"ג) 107-110      
נושא ראשי הלכה
תיאור המאמר מפרט את דרכי ההכנה של גבינות שונות - מלוחות, קשות וחצי קשות - ובוחן האם יש צורך להמתין אחרי גבינות אלו שש שעות עד לאכילת בשר או לא. המחבר מוסיף קריטריון נוסף - האם הגבינה משאירה טעם חזק בפה.
מילות מפתח כשרות, בשר בחלב, גבינה, גבינות, גבינות קשות, גבינה קשה, גבינה מלוחה, גבינה צהובה, גבינה מותכת, מוצרלה, גבינה צפתית, גבינה בולגרית, המתנה בין חלב לבשר
טקסט מלא /journals/b/benativ_hahalav/vol004/netiv_hachalav_00416.pdf
מס' מערכת 0010329
 
תגיות [ הוספת תגיות ]
  
אם מצאתם טעות או יש לכם הערות, אנא כתבו לנו.
edit

 




רמביש רמבי"ש יקי נוימן הדס נוימן
תפילה קריאת שמע לוח שנה לוח שנה עברי
לוח עברי לוח שנה ברכת המזון כניסת שבת
תפילת הדרך תפילת מנחה תפילת ערבית שירת נשים
פיטום הקטורת נשמת כל חי ברכות השחר כניסת שבת
הרטבת לילה