חיפושים אחרונים
סל תוצאות
ניקוי זכרון
חיפוש בסיסי
חיפוש מתקדם
עיון
אודות רמבי"ש
היו שותפים
הסכמות
הוספת מאמר
צרו קשר
תצוגת רשומה
רמבי"ש : עיון > מקור > פתוחי חותם > פתוחי חותם ב' (תשס"ו)
רשומה 8 מתוך 18
<< הקודם
חזרה לדף התוצאות
הבא >>
כותר
טעם כעיקר ונותן טעם לפגם
מחבר
יונגסטר, הרב יהודה
בתוך
פתוחי חותם
ב' (תשס"ו)
17-30
המקור:
פתוחי חותם. בטאון ישיבת ההסדר פתח תקוה. פתח תקוה
סוג:
כתב עת
מוציא לאור:
ישיבת ההסדר פתח תקוה, פתח תקוה
יד הבנים 30, פתח תקוה
טלפון: 03-9095045
פקס: 03-9095046
דוא"ל:
ypt@moreshet.co.il
http://www.ypt.co.il/
נושא ראשי
עיון
תיאור
עיון בדיני הטעם השונים - נותן טעם לשבח, לפגם והשביח ולבסוף פגם, חלוקתן לשלוש קבוצות על פי דעות הראשונים.
מילות מפתח
מסכת עבודה זרה, טעם לפגם, נותן טעם לפגם, טעם כעיקר, טעם לשבח, איסור והיתר, מאכלות אסורות,
טקסט מלא
http://www.ypt.co.il/show.asp?id=19298
מס' מערכת
0002977
תגיות
[
הוספת תגיות
]
אם מצאתם טעות או יש לכם הערות, אנא
כתבו לנו
.
edit
רמביש
רמבי"ש
יקי נוימן
הדס נוימן
תפילה
קריאת שמע
לוח שנה
לוח שנה עברי
לוח עברי
לוח שנה
ברכת המזון
כניסת שבת
תפילת הדרך
תפילת מנחה
תפילת ערבית
שירת נשים
פיטום הקטורת
נשמת כל חי
ברכות השחר
כניסת שבת
הרטבת לילה