|
|
|
כותר |
|
ברכה על שוקולד |
מחבר |
|
סולימן, הראל |
בתוך |
|
גן ההלכה א' (תמוז תש"פ) 149-153 |
|
|
|
נושא ראשי |
|
עיון |
תיאור |
|
המאמר עוסק בתהליך הכנת השוקולד ורכיביו, ומברר מה צריך לברך עליו. מחבר עומד על סתירה לכאורה בין הברכה הראויה לשוקולד, ובין המנהג המקובל לברך שהכל. |
מילות מפתח |
|
ברכות, שוקולד חלב, שוקולד לבן, שוקולד מריר, קקאו, חמאת קקאו, מוצקי קקאו, תמרים, דבש תמרים, טרימא, סוכר קנים |
טקסט מלא |
|
/journals/b/gan_hahalacha/vol001/gan_hahalacha_00117.pdf |
מס' מערכת |
|
0010569 |
|
תגיות |
[ הוספת תגיות ]
|
|