רמבי"ש : רשימת מאמרים שלבני הישיבות

תצוגת רשומה


רמבי"ש : עיון > מקור > כושרות כהלכה > כושרות כהלכה א' (תשע"ו) רשומה 9 מתוך 39
<< הקודם חזרה לדף התוצאות הבא >>

כותר הכנת מאכלים ומשקאות חמים בשבת
מחבר וולנוב, הרב מרדכי
בתוך כושרות כהלכה א' (תשע"ו) 224-236      
נושא ראשי הלכה
תיאור בכל בית מצויים סוגים שונים של אבקות ותוספות המיועדות להכנה ולתיבול של מאכלים חמים בשבת. חלקו הראשון של המאמר מביא את העקרונות שעל פיהם נקבע אם מותר להכין את המאכל בשבת. בחלקו השני של המאמר מובא מידע יישומי על החומרים שמהם מורכבים מאכלים אלו, ואת הנגזר מכך מבחינה הלכתית בהקשר להכנתם בשבת.
מילות מפתח שבת, בישול, כלי ראשון, כלי שני, כלי שלישי, בישול אחר אפיה, קלי בישול, מחזי כמבשל
טקסט מלא /journals/k/kosharot_kahalacha/vol001/kosharot_kahalacha00123.pdf
מס' מערכת 0010430
 
תגיות [ הוספת תגיות ]
  
אם מצאתם טעות או יש לכם הערות, אנא כתבו לנו.
edit

 




רמביש רמבי"ש יקי נוימן הדס נוימן
תפילה קריאת שמע לוח שנה לוח שנה עברי
לוח עברי לוח שנה ברכת המזון כניסת שבת
תפילת הדרך תפילת מנחה תפילת ערבית שירת נשים
פיטום הקטורת נשמת כל חי ברכות השחר כניסת שבת
הרטבת לילה